Banketų ir furšetų organizavimas. Banketai 24.lt Susiekite su banketų organizatoriais Svetainės žemėlapis

Apie mus

Viktoras Baravykas Mes – jaunų profesionalų komanda rimtai nusiteikusi pasirūpinti, kad apie Jūsų surengtą banketą ar furšetą visi kalbėtų ilgai – vieni iš susižavėjimo ar iš meilės Jums, kiti gal iš pavydo... Mes tikrai suteiksime Jūsų šventėms naujų spalvų ir, žinoma, nepamirštamų skonių.

Kiekvienas mūsų komandos narys ne kartą lankėsi įvairiuose banketuose ar furšetuose – tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje. Todėl tikrai žinome, ko šiems renginiams reikia, o kas šventę tik sugadina. Turime aiškią viziją, kaip turėtų atrodyti banketų bei furšetų aptarnavimas ir organizavimas, todėl galime išvaduoti Jus nuo rūpesčių ir pasiūlyti Jums visą paslaugų kompleksą. Ir visiškai nesvarbu, ar šventę reikia suorganizuoti trims šimtams, ar dviems žmonėms.

Mes tvirtiname, kad maisto pasirinkimas ypatingai šventei jos organizatoriams neturi būti vargas ar galvos skausmas. Apie viską pagalvosime už Jus, tad organizaciniai darbai Jums taps maloniu užsiėmimu – tereikės pasirinkti iš jau paruoštų meniu variantų, apie kuriuos vien skaitant seilės ims varvėti, ar išsakyti savo pageidavimus. Kvalifikuoti mūsų komandos vadybininkai ir vadybininkės Jus pakonsultuos, patars pateiks naujų idėjų, o vienintelis Jūsų rūpestis bus – „neprašauti“ ir pasirinkti geriausią iš Jums siūlomų viliojančių variantų. Tad pamirškite didelius šventės organizavimo rūpesčius - palikite juos mums.

Sakoma, kad sviestas niekada košės nepagadins. O žinote, kas niekada nepagadins grybienės, silkės su grybais, grybų padažo ir daugelio kitų patiekalų? Baravykas. Todėl galite visiškai mumis pasitikėti. Patyręs ir kūrybingas mūsų komandos narys, virtuvės šefas Viktoras Baravykas visas Jūsų idėjas pavers realybe - puikiais patiekalais.

Viktoras Baravykas – aukščiausios kategorijos savo srities žinovas, patirtimi ir kvalifikacija nenusileidžiantis geriausiems Lietuvos virėjams. Jo pasiekimai ir kvalifikacija ne karą įvertinti diplomais ir sertifikatais, šefas dalyvavo įvairiuose konkursuose, stažuotėse ir seminaruose. Viktoras stažavosi Prancūzijoje, Japonijoje, Vokietijoje, Rusijoje, maisto gamybos paslapčių mokėsi iš Kanados, Kinijos, Indijos ir įvairių kitų šalių specialistų. Savo patiekalais Viktoras ilgą laiką džiugino "Pompėjos" ir "Avilio" restoranų lankytojus. Į kiekvieną patiekalą, kaip privalomą ingredientą, jis įdeda visas savo žinias, fantaziją, meilę savo darbui ir, žinoma, maistui.

Viktoras įsitikinęs, kad banketo ar furšeto sėkmė labai priklauso nuo gero kokybiško maisto, tačiau tikrai ne nuo jo kiekio – stalai neturi lūžti nuo maisto, kaip ilgus metus buvo įprasta Lietuvoje. Kur kas svarbesnė patiekalų įvairovė, o svečiai iš šventės turėtų išeiti visokiausių skanumynų prisiragavę, patenkinę savo gurmaniškus poreikius, tačiau jokiu būdu ne persivalgę. O siekiant suorganizuoti tokią šventę visiškai nebūtina pirkti brangiausius produktus – geras virtuvės šefas, pasitelkęs savo patirtį, žinias ir fantaziją, ir iš paprasčiausių produktų gali sukurti Jūsų šventei gurmaniškus "meno kūrinius" - net jei Jūs vegetaras ir nevalgote mėsos, ar net esate žaliavalgis.

Ir Jūs, ir kiekvienas Jūsų svečias, ragaudami mūsų patiekalus, nesusilaikysite nepagyrę virtuvės šefo už išmonę, išradingumą ir profesionalumą.

Tad geros Jums šventės, o ji su mumis tikrai bus puiki! Pažadame!

Specialūs pasiūlymai


Patiekalų kategorijos


Lankytojų nuomonė

© 2011-2017 Banketų organizavimas - banketai 24.lt. Visos teisės saugomos