Banketų ir furšetų organizavimas. Banketai 24.lt Susiekite su banketų organizatoriais Svetainės žemėlapis

Karališkųjų krevečių salotos

Karališkųjų krevečių salotos

2011/09/03 | Rekomenduojame, Įmonės naujienos Karališkųjų krevečių salotos

Ingredientai: 500 gramų krevečių be kevalo. Marinatui reiks: dviejų raudonųjų pipirų, 50 gramų baltojo vyno, 5 valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus, 2 valgomųjų šaukštų šviežiai spaustų citrinos sulčių, druskos, maltų juodųjų pipirų

Išvalykite pipiro sėklas ir supjaustykite kubeliais. Pipirus sumaišykite su vynu, aliejumi ir šviežiai spaustom citrinos sultimis bei kitais prieskoniais. Krevetes užpilkite gautu marinatu ir palaikykite apie 2 val. Tada krevetes su marinatu pakepinkite ant keptuvės. Patiekite į stalą ant salotos lapų.

Palikite savo komentarą, nuomonę ar pastebėjimus

Jūsų vardas*

Jūsų el.pašto adresas*

Komentaro pavadinimas*

Komentaro tekstas*

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Straipsnių kategorijos


Straipsnių archyvas


Lankytojų nuomonė

© 2011-2017 Banketų organizavimas - banketai 24.lt. Visos teisės saugomos