Banketų ir furšetų organizavimas. Banketai 24.lt Susiekite su banketų organizatoriais Svetainės žemėlapis

Blogas, 2011 m. rugsėjo mėn. archyvas

Žuvies patiekalai
2011/09/05 | Įmonės naujienos, Rekomenduojame

Žuvies patiekalai

Lietuvoje - ežerų ir upių krašte, jūrinėje valstybėje - žvejyba ir žuvies patiekalai yra plačiai paplitę. Žuvys yra vienas svarbiausių ir vertingiausių maisto produktų mūsų mityboje. Jos labai lengvai virškinamos, o savo maistine verte prilygsta mėsai ir pienui.

Skaityti toliau
Patiekalai iš makaronų
2011/09/04 | Rekomenduojame, Patarimai šeimininkei

Patiekalai iš makaronų

Mes, lietuviai makaronus kartais be reikalo nuvertiname – patiekalų gausybė iš jų bei jų įvairumas tikrai turėtų leisti makaronams įsitvirtinti tarp mūsų pamėgtų bulvių, ryžių ar grikių.

Skaityti toliau
Žaliosios žirnelių ir makaronų salotos
2011/09/04 | Rekomenduojame, Gaminame namuose

Žaliosios žirnelių ir makaronų salotos

Ingredientai: 250 g makaronų, 100 g ridikėlių , 1-2 agurkai, 150 g olandiško sūrio, 150 g šalto rūkymo kumpio, 3-4 šaukštai alyvų aliejaus, 1 svogūnas arba svogūno laiškų, petražolių, maltų juodųjų pipirų, druskos

Skaityti toliau
Kaip valgomi sušiai
2011/09/04 | Rekomenduojame, Viktoro skiltis

Kaip valgomi sušiai

Atvykus į tradicinį sušių restoraną rekomenduojame niekuomet nesėsti prie stalo. Įsitaisykite prie baro, kur matyti, kaip sušių meistrai atvirai demonstruoja jų gamybą.

Skaityti toliau
Gaiviosios špinatų salotos
2011/09/04 | Rekomenduojame, Patarimai šeimininkei

Gaiviosios špinatų salotos

Ingredientai: 2 saujos špinatų, indelis baltųjų pupelių (konservuotų arba virtų),1 sauja saulėje džiovintų pomidorų, 1 nedidelis svogūnas.

Skaityti toliau
Karališkųjų krevečių salotos
2011/09/03 | Rekomenduojame, Įmonės naujienos

Karališkųjų krevečių salotos

Ingredientai: 500 gramų krevečių be kevalo. Marinatui reiks: dviejų raudonųjų pipirų, 50 gramų baltojo vyno, 5 valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus, 2 valgomųjų šaukštų šviežiai spaustų citrinos sulčių, druskos, maltų juodųjų pipirų

Skaityti toliau

Straipsnių kategorijos


Straipsnių archyvas


Lankytojų nuomonė

© 2011-2017 Banketų organizavimas - banketai 24.lt. Visos teisės saugomos