Banketų ir furšetų organizavimas. Banketai 24.lt Susiekite su banketų organizatoriais Svetainės žemėlapis

Patiekalai

Kava ir arbata
Įmonių mokymams, Kavos pertraukėlėms

Kava ir arbata

Kava ir arbata atgaivins, tonizuos ir puikiai nukreips mintis darbui. Tai - neatsiejamas visų mokymų ar seminarų atributas. Šie gėrimai tiesiog privalo būti Jūsų valgiaraštyje.

Plačiau
Kepta duona
Alaus ir vyno užkandėlė TOP, Alaus ir vyno užkandėlė VIP

Kepta duona

Kepta duona nuo seno buvo puikus užkandis prie alaus ar vyno. Kokią duoną rinktis – kliento pasirinkimas. Šefas dažniausiai siūlo įvairių duonų rinkinuką, kad galėtumėte pajusti ne...

Plačiau
Kepta duona su sūriu
Alaus ir vyno užkandėlė TOP, Alaus ir vyno užkandėlė VIP

Kepta duona su sūriu

Kepta duona su fermentinio sūrio ir majonezo padažu – daugeliui įprastas užkandis prie alaus ar vyno. O jei renkatės itališką duoną cebatą, šefas prie jos siūlo parmezano sviestą su...

Plačiau
Kepta kiaulienos nugarinė
Šventinis

Kepta kiaulienos nugarinė

Kiaulienos sprandinę šefas marinuoja pagal senovinį receptą paruoštame garstyčių ir medaus pagarde, kuris suteikia kepsniui ypatingą skonį. Iš pradžių mėsa apkepama aukštoje...

Plačiau
Kepta marinuota sprandinė
Šventinis VIP, Šventinis TOP

Kepta marinuota sprandinė

Kiaulienos sprandinę šefas marinuoja pagal senovinį receptą paruoštame garstyčių ir medaus pagarde, kuris suteikia kepsniui ypatingą skonį. Iš pradžių mėsa apkepama aukštoje...

Plačiau
Kepta žuvis alaus tešloje
Šventinis TOP, Šventinis, Kalėdoms

Kepta žuvis alaus tešloje

Kepta žuvis alaus tešloje įprastas ir labai skanus šaltas užkandis daugumoje banketų. Šis patiekalas tinkamas prie įvairiausių salotų ar karštų garnyrų. Jis ypatingas tuo, kad šefas...

Plačiau
Kepta žuvis alaus tešloje su
Šventinis VIP, Kalėdoms

Kepta žuvis alaus tešloje su "Kornišonų" padažu

Kepta žuvis alaus tešloje - lyg ir viskas aišku. "Kornišonų" padažas – tai majonezas, jogurtas, raudoni svogūniukai ir griežinėliais pjaustyti kornišonai. Šis padažas tikrai atskleis...

Plačiau
Kepta žuvis migdolų plutelėje su avokado-krevečių padažu
Ypatingas

Kepta žuvis migdolų plutelėje su avokado-krevečių padažu

Kepta žuvis migdolų plutelėje su avokado-krevečių padažu

Plačiau
Keptos naminės dešrelės
Pusryčiams VIP

Keptos naminės dešrelės

Keptos naminės dešrelės su bulvėmis, daržovėmis ir pomidorų padažu. O dešreles gamina pats šefas – todėl jos ir pavadintos naminėmis. Jų sudėtyje – kiauliena, jautiena ir...

Plačiau
Kiaulės ausytės
Alaus ir vyno užkandėlė TOP, Alaus ir vyno užkandėlė VIP

Kiaulės ausytės

Kiaulės ausytės - tai puikus tradicinis lietuviškas užkandis prie alaus. Švarios. Dažniausiai būna karšto rūkymo ar šaltai parūkytos ir apvirtos. Šefas ausytes specialiai pamarinuoja su...

Plačiau

Specialūs pasiūlymai


Patiekalų kategorijos


Lankytojų nuomonė

© 2011-2017 Banketų organizavimas - banketai 24.lt. Visos teisės saugomos