Banketų ir furšetų organizavimas. Banketai 24.lt Susiekite su banketų organizatoriais Svetainės žemėlapis

Kepta marinuota sprandinė

Kepta marinuota sprandinė -

Kiaulienos sprandinę šefas marinuoja pagal senovinį receptą paruoštame garstyčių ir medaus pagarde, kuris suteikia kepsniui ypatingą skonį. Iš pradžių mėsa apkepama aukštoje temperatūroje, po to temperatūra mažinama ir kepama, kol iškeps. Sprandinė pasidengia traškia plutele. Patiekiamas kaip šaltas patiekalas.

Kaina: nenurodoma

Palikite savo komentarą, nuomonę ar pastebėjimus

Jūsų vardas*

Jūsų el.pašto adresas*

Komentaro pavadinimas*

Komentaro tekstas*

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Specialūs pasiūlymai


Patiekalų kategorijos


Lankytojų nuomonė

© 2011-2017 Banketų organizavimas - banketai 24.lt. Visos teisės saugomos